Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda podporí tretí rok Medzinárodné letecké dni v Sliači

Škoda Auto Slovensko je už tretí rok hlavným partnerom Medzinárodných leteckých dní v Sliači. Na tradične najväčšom leteckom podujatí na Slovensku bude Škoda prítomná aj prostredníctvom flotily 13 automobilov pre organizátorov. Leteckú show s bohatým programom a pestrú paletu automobilov značky Škoda si budú môcť návštevníci užiť už tento víkend 27. – 28. augusta v priestoroch Leteckej základne Sliač. 

Najväčšie podujatie pre milovníkov lietania a obdivovateľov leteckého majstrovstva na Slovensku, Slovak International Air Fest 2016, sa tento rok bude konať pri príležitosti výročia Slovenského národného povstania a predsedníctva Slovenskej republiky v Rade Európskej únie. Účasť na poslednom prázdninovom víkende prisľúbilo 50 účastníkov z 13 krajín, ako aj špičkové akrobatické letecké skupiny Patrulla Aguila zo Španielska a belgickí Červení diabli. Novinkou tohto roku je tzv. aerosalón, v rámci ktorého sa po prvýkrát na Slovensku a v priestoroch leteckej základne Sliač budú prezentovať slovenské výrobky leteckej a zabezpečujúcej techniky.

SIAF_SKODA2

Okrem hlavného domáceho bodu programu, ktorým bude nepochybne prezentácia Slovenských vzdušných síl, sa môžu návštevníci tešiť aj na bohatý sprievodný program a prezentáciu rôznorodého portfólia modelov značky Škoda, ktorá je hlavným partnerom podujatia už tretí rok. Automobilom budú vyhradené tri  samostatné výstavné plochy v sektore pre verejnosť, kde značka predstaví spolu 15 vozidiel. Škoda z pozície hlavného partnera zaisťuje aj prepravu organizátorov podujatia prostredníctvom flotily 13 vozidiel.

Podujatie sa oba víkendové dni začína o 10:00 hod. Viac informácií o bohatom programe nájdete na http://www.siaf.sk/program/.

Škoda, dk

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov