Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN a PROFI AUTO 7-8 2016: letné dvojčíslo so súťažou v predajniach tlače!

Auto magazín a jeho súčasť Profi auto na vás čakajú v predajniach tlače v podobe letného dvojčísla. Vodič roka 2016 – čitateľská súťaž pre vás v ňom nechýba!

Využite trochu letného oddychu a zapojte sa do našej súťaže Vodič roka 2016. Ak uspejete, čakajú na vás hodnotné ceny, kopec zábavy, finále na Slovakiaringu – prečítajte si podmienky a pridajte sa, určite neoľutujete!

Aj v lete je Auto magazín – akože inak – najmä o autách. Ale ich menu je predsa len letnejšie: Mercedes-Benz C kabriolet, Mini Cooper S Cabrio, Fiat a Abarth 124 Spyder – áno, kedy si vychutnať vietor vo vlasoch, ak nie práve teraz, v lete? Tradične bohatý je zoznam aj “obyčajných” áut, ktorým sa v čísle venujeme: Audi R8, BMW M2, Alfa Romeo Giulia, Kia Sportage, Volvo XC 90 T8 Twin Engine, Volkswagen Amarok, Audi A5 a S5 Coupé, Škoda Fabia ScoutLine – a to som vyberal naozaj námatkou… V porovnávacom teste sme postavili vedľa seba a proti sebe Fiat Tipo a Škodu Rapid. Najdetailnejším testom je Test mesiaca: Mercedes-Benz E 220d 9G-Tronic.

K letu patria aj bicykle a motocykle. O tom, ako funguje požičiavanie bicyklov v USA a či je Honda CB500F dobrá voľba sa v Auto magazíne 7-8 2016 dočítate tiež.

Nechýbajú tipy na dovolenku, určite zaujme reportáž z cesty nášho redaktora do Namíbie, ponúkame tiež pohľad na populárnu “jazdenku”, teda automobil “z druhej ruky”.

O rozhovor sme požiadali ministra, dizajnéra a speváčku – iste, nie v jednej osobe, ale každého zvlášť. Šport, Retro, Tuning, Premiéry, Značky a modely – názvy našich pravidelných rubrík nepotrebujú komentár.

Profi auto okrem spústy kratších informácií zo sveta automobilových profesionálov pripomína výročie významného výrobcu autobusov Setra, testuje Opel Vivaro, podrobne sa venuje novej technológii Mazda G-Vectoring a okrem iného sa zaoberá aj problémom zlyhania turbodúchadiel.

Auto magazín a Profi auto určite spestria váš letný čas, či už na dovolenke, alebo doma, či na služobnej ceste. Presvedčte sa sami v predajniach tlače na celom Slovensku.

Dalibor Klíma

titulka AM mala 07-08-2016

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov