Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW: nové originálne príslušenstvo

Dovolenková sezóna je v plnom prúde a tak BMW pripravilo novú kolekciu originálneho príslušenstva. To obsahuje rôzne diely do interiéru ale aj exteriéru vozidla.

Dovolenkový čas je pre veľa ľudí najlepšou časťou roka. Aby si ju užili naplno a bez starostí, pripravilo BMW novú kolekciu príslušenstva, ktoré bude obsahovať napríklad nové detské autosedačky alebo prepravné boxy na strechu.

BMW má v ponuke 3 nové detské autosedačky, ktoré sú určené pre deti do 12 rokov. Všetky spĺňajú európsku normu ECE R44-04 a sú tiež otestované v súlade s bezpečnostnými požiadavkami Euro NCAP.

V reálnych podmienkach otestovali ochranu detí pri prednom a bočnom náraze. Sedačky majú patentovanú technológiu Airpad. Tá obsahuje vzduchové vankúše, ktoré chránia detskú hlavu pri bočnom náraze.

BMW nové príslušenstvo BMW nové príslušenstvo

K dispozícii sú v čiernej alebo športovo modrej farbe. Textílie použité na čalúnenie umožňujú výmenu tepla a dostatočné odsávanie vlhkosti. Pre deti do 15 mesiacov je určené sedadlo 0+. Druhým v ponuke je BMW Junior Seat Group 1, ktoré je určené pre deti od 12 mesiacov do 4 rokov.

To môže byť umiestnené tiež na predné sedadlo. Posledná autosedačka v ponuke je pre deti od 3 do 12 rokov, ktorá umožňuje nastavenie výšky a šírky sedáku. Ďalšou novinkou je vak, ktorý sa pripevní na operadlo zo zadnej časti.

BMW nové príslušenstvo BMW nové príslušenstvo

Ten je určený pre rôzne predmety vrátane plastových fliaš. Pravá koža zabezpečí jednoduchú údržbu a dlhú životnosť. Chladiaci box ponúkne kapacitu 14 l a udrží potraviny počas cesty v chlade alebo teple.

Ochranný kryt operadla ponúka ochranu pred zašpineným operadla od detských kopancov. To je častý jav v prípade dieťaťa umiestneného v detskej autosedačke. Na ochranu pred priamym slnečným žiarením je pripravená slnečná clona, ktorá je k dispozícii pre zadné a bočné okná.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov