Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW vynovilo F 700 GS, F 800 GS a F 800 GS Adventure

BMW je známe tiež výrobou motocyklov s motormi typu boxer. V ponuke však má aj jednovalcové motocykle. Niektoré z nich prešli miernou modernizáciou.

Motocykle BMW GS triedy F prinášajú radosť mnohým majiteľom. Kombinujú vysokú úroveň cestovného pohodlia s robustnou technikou off-road. Jednostopové vozidlá sa tak nestratia ani na prašných cestách.

Vynovené BMW F 700 GS je ako predtým zamerané na motocyklistov, ktorí majú radi enduro, ale nevyžadujú veľa z off-road techniky. Výhodou je nižšia výška sedadla, všestranné schopnosti a dostatočný výkon spojený s nízkou spotrebou paliva.

BMW F 700 GS BMW F 700 GS

Model F 800 GS spája off-road techniku s cestnými motocyklami. Na jeho báze je postavený model F 800 GS Adventure, ktorý ponúka ešte vylepšenú priechodnosť terénom. Je tak vhodným doplnkom pre cestovateľov do rôznych kútov sveta.

Pre nový modelový rok 2017 tak boli všetky 3 typy prispôsobené na plnenie emisnej normy EU 4. Vizuálnym charakteristickým znakom je nová koncovka výfuku z ušľachtilej ocele. Technici prepracovali tiež športový výfuk od Akrapovic, ktorý je v ponuke ako originálne príslušenstvo.

BMW F 800 GS BMW F 800 GS

K dispozícii je elektronický škrtiaci regulátor a režimy Rain, Road, Enduro a Enduro Pro. Regulátor odovzdáva príkazy od jazdca zaznamenané zo senzora na otočnej rukoväti do riadiacej jednotky motora. Motocyklista tak má k dispozícii vylepšené jazdné režimy a môže sa prispôsobiť rôznemu počasiu.

BMW F 800 GS Adventure BMW F 800 GS Adventure

Novinkou je tiež nový prístrojový štít s jasnejšími číselníkmi. Dodatočná kontrolka motora MIL zostáva zachovaná aj s novou emisnou normou EU4. Modely F 700 GS a F 800 GS majú v ponuke 3 nové farebné odtiene, model F 800 GS dostal 2 nové odtiene. Ten je tiež vybavený novým pozinkovaným držiakom chladiča a novým tlmičom sania.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov