Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volkswagen Touareg Executive Edition

Nie je pravidlom, že veľké SUV dostávajú limitované edície. Volkswagen však pripravil pre model Touareg limitovanú edíciu Executive Edition.

Nová výročná edícia bude v ponuke pre Touareg s voliteľnou špeciálnou farbou Malbec Red a k nej zladeným interiérom. Veľké SUV modely práve prežívajú boom a preto je vydanie limitovanej edície na podporu predaja o to výnimočnejšie.

Volkswagen Touareg Executive Edition tak prichádza na trh s dávkou jedinečnosti, ktorú môžu niektorí zákazníci vyžadovať. Exteriérová farba Malbec Red je vo vzorkovníku pre poctu francúzskej odrody Malbec.

Automobil bude stáť na 20-palcových diskoch s dizajnom Mallory a čiernym sfarbením. Kolesá budú dodávať novej edícii výnimočnosť a odlíšia ju od bežných verzií modelu Touareg. Za príplatok budú stále dostupné rôzne 20- a 21-palcové disky.

Exteriér je doplnený zatmavenými zadnými bočnými oknami a zadnými LED svetlami vyvedenými do čerešňovo červenej farby. Exkluzívne prvky nájdeme tiež v interiéri. Najvýraznejšou zmenou je sériovo dodávané kožené čalúnenie Nappa s diamantovým vzorom.

Prešívanie sedadiel je v kontrastnej farbe Tobacco. Pre pohodlie posádky sú v sérii dodávané klimatizované predné sedadlá. Silu a úroveň ventilácie je možné regulovať rovnako ako vyhrievanie sedadiel.

Do interiéri pridali tiež okrasné drevené lišty a osvetlené nerezové prahy s nápisom Executive Edition. Pre pohodlie v noci je pripravené ambientné osvetlenie. Základná cena pre verziu s motorom V6 TDI a výkonom 150 kW (204 k) štartuje na 64 925 €.

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov