Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW i8 s novými farbami

BMW i8 je futuristický automobil, ktorý netreba predstavovať. Vozidlo vzbudzuje pozornosť so všetkými typmi farieb. BMW však do ponuky pridáva nové exkluzívne odtiene.

BMW tak rozširuje ponuku exteriérových lakov pre hybridný model i8. Zvláštnosťou je dostupnosť nových farieb len pre trh vo Veľkej Británii. V kolekcii BMW Individual sú tak k dispozícii nové výnimočné farebné odtiene.

BMW i8 je hybridný automobil s maximálnym výkonom 266 kW (362 k) a krútiacim momentom 570 Nm. Elektrický motor dopĺňa trojvalcová spaľovacia pohonná jednotka. Vďaka tomu má vozidlo zrýchlenie z 0 na 100 km/h len za 4,4 sekundy.

Nové farby budú podľa BMW podčiarkovať jedinečnosť každého majiteľa. K dispozícii sú: zelená java Green, žltá Speed Yellow, oranžová Solar Orange, fialová Twilight Purple Pearl, sivá Frozen Grey, čierna Frozen Black, modrá San Marino Blue a perlová Grigio Telesto Pearl.

BMW i8 Individual BMW i8 Individual

V ponuke je viac úprav v podobe nemetalizovaných a metalizovaných farieb alebo dostupných s technológiou Xirallic. Tá vytvorí trblietavý efekt vďaka zmesi syntetickej sľudy alebo hliníkových pilín.

Výnimočným odtieňom je tiež matné vyhotovenie frozen. Rozšírenie ponuky palety farieb pokračuje po úspechu limitovanej edície Protonic Red, ktorá bola dostupná výlučne pre trh vo Veľkej Británii.

BMW i8 Individual BMW i8 Individual

Od začiatku predstavenia v roku 2014 predali vo Veľkej Británii viac ako 1 400 modelov i8. Vozidlo si obľúbili tiež média. Top Gear mu udelil ocenenie Car of the year 2014, automobil tiež získal titul Britské auto roka 2015 alebo World Green Car Award. Nové lakovanie je z ponuky Individual dostupné za 5 496 libier.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov