Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový Volkswagen Up!

Nový motor, integrovaný Smartphone a viac možností na individualizáciu kompaktného malého vozidla.

Volkswagen začne okamžite s predpredajom nového modelu Up! v Európe. Kompaktné vozidlo poskytuje širšiu škálu štandardného vybavenia, viac možností prispôsobenia a rozšírenú konektivitu. Okrem toho má VW Up! nový top motora s výkonom 66 kW/90 k a špeciálny 300 W silný zvukový systém na palube. Volkswagen ho ponúka za 9 850 eur.

vw up 2       Der neue Volkswagen up!

Už pri prvom pohľade na najmenší Volkswagen vidíme rad inovácií: nový nárazník, vzadu difúzor, vonkajšie spätné zrkadlá s integrovanými smerovými svetlami, LED svetlomety pre denné svietenie a zadné svetlá prezentujú v úplne nový vzhľad. Pre viac dynamiky a potešenie z jazdy okrem dvoch známych benzínových motorov s výkonom 44 kW/60 k a 55 kW/75 k je k dispozícii aj 1,0 TSI (66 kW/90 k). Nový trojvalec je doposiaľ najvýkonnejším motorom prvej série Turbo. Od leta 2016 je produktovaný aj elektricky poháňaný e-Up! (60 kW/82 k) a eko-Up! s pohonom na zemný plyn (50 kW/68 k).

Ďalšou novinkou na palube Up! je voliteľný Smartphone Integration “mapy + viac dokumentov”: jednoduché ovládanie na stredovej konzole, pripojenie cez Bluetooth a aplikácie pre informačné systémy s navigačnou funkciou a palubný počítač.

Vozidlo poskytuje dostatok priestoru pre individualizáciu: okrem nových farieb exteriéru, kontrastnej farby strechy, výnimočných dizajnových fólií a kolies z ľahkých zliatin, sú v kabíne k dispozícii rôzne vzory čalúnenia. Okrem toho ponúka VW Up! multifunkčný volant, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, čistý vzduch vďaka automatickej klimatizácii Climatronic a cúvaciu kameru.

VW (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov