Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mercedes-Benz ponúka netradičnú dovolenku

Dovolenka na Francúzskej riviére je snom pre veľa ľudí. Mercedes-Benz pripravil pre motoristických nadšencov netradičnú formu dovolenky, ktorá zahŕňa tiež prenájom slávneho youngtimera. Jazda po kľukatých cestách južného Francúzska tak môže byť nezabudnuteľným zážitkom.

Dovolenka pri Stredozemnom mori je pre mnohých tým pravým oddychom. Väčšina Slovákov cestuje za morom do Chorvátska. Aké by to však bolo odjazdiť dovolenku na výnimočnom youngtimeri po cestách južného Francúzska?

Presne tento projekt ponúka Mercedes-Benz ako dovolenku určenú pre každého vášnivého motoristu. Automobilka dáva na prenájom „klasické“ roadstery SL z generácie w113 a r107. Značka tento projekt nazvala „Classic Car Travel“.

Projektový manažér Daimleru, Thomas Eisenbarth prezradil, že existuje veľa ľudí, ktorí snívajú o dovolenkovom „tripe“ so športovým vozidlom typu SL. S takouto formou dovolenky je ich sen bližšie k splneniu.

Počas dovolenkovej sezóny budú vozidlá striedať a tak budú k dispozícii rôzne motorizácie s rôznymi stupňami výbavy. Všetky automobily boli starostlivo vybrané a zabezpečený je tiež prvotriedny servis.

Mercedes-Benz SL dovolenka vo Francúszku

Jeden zo zakladateľov spoločnosti Nostalgic, ktorá tieto zájazdy ponúka, prezradil, že „klasické“ dovolenky ponúkajú už od roku 2003. Pre spoločnosť je spolupráca úspechom, pretože Mercedes-Benz vidí budúcnosť v takejto forme dovolenky.

Pracovníci Nostalgicu starostlivo vyberajú itinerár trasy, ktorá má tie najlepšie podmienky pre úžasné scenérie. Spolu s itinerárom vyberajú pre zákazníkov tiež najvhodnejšiu destináciu pre ubytovanie a tie najlepšie reštaurácie.

Pre záujemcov je dôležitá suma, ktorú si cestovná kancelária stanovila na 1 975 € za osobu s ubytovaním v dvojlôžkovej izbe. Služby zahŕňajú transfery z letiska, požičanie Mercedesu-Benz SL, plne hradené cestovné poistenie, pohonné hmoty, ubytovanie a raňajky v hoteli, vstupné a prehliadky so sprievodcom a servisný team. Pre motoristického nadšenca to môže byť nezabudnuteľná dovolenka.

MM, Mercedes-Benz

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov