Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volkswagen Scirocco R Black Style

Volkswagen Scirocco je reinkarnáciou úspešného malého športového vozidla z 80-tych rokov. Nová generácia však nedosahuje vysoké predajné čísla, a tak Volkswagen prichádza s novou limitovanou edíciou.

Novinka v podobe modelu Scirocco R Black Style príde na trh s cieľom zaujať nových zákazníkov. Technické parametre zostanú nezmenené, Volkswagen však upravil prvky exteriéru a interiéru.

Ako už napovedá pomenovanie limitovanej edície auta, karoséria dostala čierne doplnky. Touto farbou je nalakovaná strecha aj kryty spätných zrkadiel, čierne sú aj zliatinové 19-palcové disky s dizajnom Lucano, na ktorých sú obuté pneumatiky s rozmerom 235/35 R19. Volkswagen ku kolesám automaticky dodá bezpečnostné skrutky proti krádeži.V rámci balíka R-Line auto dostalo aj upravený predný a zadný nárazník.

Volkswagen Scirocco R Black Style Volkswagen Scirocco R Black Style

Dizajnový balík môže byť kombinovaný s bielou farbou Pure White, sivou Urano Grey, Indium Grey Metallic, modrou Rising Blue Metallic, zlatou Pyramid Gold Metallic, fialovou Ultra Violet Metallic a perleťovou Oryx White. Zvýhodnený balík je k dispozícii k modelu Scirocco R za 660 €.

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov