Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Víťazstvo nad Morbidellim!

Po úspešnom víkende v Estorile, kde skúsenejší Gianni Morbidelli zvíťazil nad úspešným slovenským pretekárom Maťom Homolom v tesnom súboji prvých pretekov, sa hra otočila.

Hneď po pretekoch bola na stránke seriálu TCR International Series spustená anketa o cenu fanúšikov, v rámci ktorej mali možnosť udeliť návštevníci webu svoje hlasy buď Giannimu Morbidellimu, alebo Maťovi Homolovi. Maťo si nomináciu zaslúžil vďaka fantastickej Pole position a dvanásťkolovému boju práve s Giannim. Hlasovanie fanúšikov nakoniec dopadlo lepšie pre Maťa, ktorý dostal až 86,4 % hlasov. „Som šťastný, že som získal toto ocenenie. Znamená to, že sa ľuďom moje výkony počas víkendu páčili. Bol som veľmi rád za Pole position, no nie práve najlepšia stratégia s pneumatikami a defenzívna jazda ma stáli pódium. Bojoval som najtvrdšie, ako som vedel a snažil som sa udržať aspoň tretie miesto. Napriek tomu však nie som sklamaný. Sezóna sa len začína, máme pred sebou ešte 18 pretekov. Všetkým ďakujem za hlasy, každý jeden si vážim!“ povedal Maťo.

Už tento víkend bude Maťo Homola bojovať na svetoznámej trati SPA-FRANCORCHAMPS, kde ho opäť čakajú dvoje preteky. „Spa mám veľmi rád a mám na túto trať výborné spomienky. Teším sa na ňu tak držte palce!“

pl, foto: B3 racing

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov