Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda je opäť partnerom Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji

Známe logá automobilky Škoda už pravidelne vídame na ľadovej ploche a bočných mantineloch každého zápasu v Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji. Tento pohľad budeme vídať zaručene ešte niekoľko rokov.

Reklama na sledovaných podujatiach je pre automobilky veľmi výhodná. Škoda je známa svojou podporou cyklistických pretekov a tiež Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji. Tento rok bude automobilka z Mladej Boleslavi opäť hlavným sponzorom.

Tohtoročné Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji budú prebiehať od 6. do 22. mája v ruskom Petrohrade a Moskve. Jubilejný 80. ročník Majstrovstiev bude tiež s podporou Škody a jej vozidlami.

Škoda je sponzorom tohto podujatia už 24. ráz po sebe. To je vo svete vrcholového športu a podpory automobiliek mimoriadnym výsledkom. V roku 1992 vstúpila značka do sveta Majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji s oficiálnym vozidlom.

Škoda partnerom v Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji

O rok neskôr sa už stala hlavným oficiálnym partnerom, ktorým je dodnes. Ešte pred úvodným zápasom v Rusku pripravuje Škoda pre fanúšikov niekoľko zaujímavých akcií. V Petrohrade pripravila slávnosť na počesť znovuotvorenia štadióna Yubileyny Sports Palace Ice Arena, na ktorom sa budú tiež hrať zápasy.

Na prvom predstavení sa stretli národné teamy Ruska a Nórska. Škoda bola zastúpená aj v tomto zápase, od roku 2010 je ruský importér Škoda oficiálnym partnerom ruského národného teamu.

Automobilka predstavila nové modely na najznámejšej ulici v Rusku, na Nevského prospekte. Odtiaľ prešla kolóna k Palácovému námestiu. Pri tejto príležitosti pozvala Škoda tiež významné osobnosti z ruskej hokejovej reprezentácie: Alexandra Yudina (striebro na MS 2002) alebo Vladislava Kameneva (kapitán ruského juniorského teamu).

Škoda je tiež hlavným sponzorom Champions Hockey League (CHL) a partnerom niekoľkých hokejových teamov. Od roku 2012 podporuje dorast v Junior Ice Hockey Cup. Na minuloročných Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji boli logá Škody na dresoch a prilbách Českej Republiky a tiež Slovenska a USA.

MM, Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov