Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Globsec 2016 v spojení s BMW

Medzinárodná bezpečnostná konferencia Globsec, ktorá hostila tento rok v Bratislave významných hostí, bola v spojení so značkou BMW.

Z viac ako 70 krajín sveta zavítali do Bratislavy 3 hlavy štátov, stovky analytikov, diplomatov a desiatky ministrov na 11. ročník bezpečnostnej konferencie Globsec. Hlavným partnerom v oblasti dopravy bola automobilka BMW.

Medzi hosťami bola nemecká ministerka obrany Ursula von der Leyen, bývalá americká ministerka zahraničných vecí Madeleine Albrightová alebo jordánsky minister zahraničia Násir Džúdí. Globsec podporilo tiež Ministerstvo zahraničných vecí.

Pre potreby konferencie zapožičala spoločnosť BMW Group Slovensko flotilu vozidiel radu 7. Počas plnenia logistických úloh absolvovali tieto automobily viac ako 35 000 km. Hostia tak mohli vyskúšať kvality najnovšej luxusnej limuzíny z dielne BMW.

BMW Globsec 2016 BMW Globsec 2016

Tohtoročný Globsec sa zaoberal najdôležitejšími bezpečnostnými témami súčasnosti. Na programe bola migračná kríza, Islamský štát alebo bezpečnostná situácia v Európe. Počas Gala večera udelili Českú a slovenskú transatlantickú cenu.

Laureátmi sa stali Madeleine Albrightová a Michael Žantovský. Konferencia prebiehala v bratislavskom hoteli Grand Hotel River Park. Na akcii sa zúčastnilo viac ako 200 novinárov z vyše 70 redakcií.

Globsec privítal viac ako tisícku hostí z viac ako 70 krajín sveta. Do budúcna plánujú poskytovať viac pôvodného obsahu, aby prispievali k riešeniu globálnych problémov. Globsec bude mať tiež aktivity za hranicami strednej Európy.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov