Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Renault Kaptur: nový crossover pre Rusko

Nový crossover Renault Kaptur navrhli tak, aby vyhovoval potrebám ruského trhu.

Nie je to preklep, Renault Captur bude na ruskom trhu ponúkaný ako Kaptur. Svetovú premiéru mal tento model koncom marca v Moskve. Uviedli ho Laurens van den Acker, viceprezident Corporate Design, Groupe Renault a generálny riaditeľ Renault Ruska Andrey Pankov. Kaptur by mal zohrať dôležitú úlohu pri stimulácii rastu Groupe Renaultu na globálnej úrovni, vrátane Ruska. Bude sa vyrábať v továrni Renault v Moskve.

kaptur 4    Príloha bez názvu 00127

Kaptur je robustný a spoľahlivý a má vlastnosti skutočného terénneho vozidla, vrátane dobrého nájazdového uhla 20 až 31 stupňov, respektíve rekordnú svetlú výšku 204 mm bez nákladu. Kaptur osloví motoristov, ktorí, ocenia modernú atmosféru v kabíne a komfort. K zvýšeniu jeho použiteľnosti Renault ponúka jedinečnú sadu doplnkového vybavenie..

Rozmery

Dĺžka: 4333 mm

Šírka (bez vonkajších spätných zrkadiel): 1813 mm

Výška: 1613 mm

Rázvor: 2674 mm

Predná dráha: 1564 mm

Rozchod predných/zadných kolies: 1564/1570 mm

Priemer otočenia: 11m

Objem batožinového priestoru v Kaptur je 387 litrov, po sklopení zadnej lavice, delenej v pomere 60/40 sa zvyšuje jeho kapacitu na 1200. Nakladanie uľahčujú široké dvere batožinového priestoru s otvorom 1002 mm a priame osvetlenia.

Robustný a štýlový

Kaptur prichádza s moderným vybavením je k dispozícii aj s Media Nav systémom so sedempalcovým displejom, ktorý pokrýva všetky základné multimediálne funkcie a pripojením Bluetooth pre audio streaming a hands-free používanie mobilných telefónov.

Kaptur je terénny crossover 4×4, navrhnutý tak, aby sa vyrovnal s podmienkami, ktoré sa vyskytujú v Rusku. Vďaka svojej vysokej svetlej výška a medzinápravovému diferenciálu dokáže zdolať aj náročný terén.. Medzi ďalšie kľúčové vlastnosti, vďaka ktorým je ideálny do drsných zimných podmienok, ktoré možno nájsť v Rusku a patrí systém Remote na štartovania motora, vyhrievané predné sedadlá a vyhrievané predné sklo.

Renault (šr)

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov