Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Hyundai s novou špeciálnou edíciou

Hyundai na autosalóne v Ženeve predstavila vlajkovú loď Genesis G90 a model Ioniq, ktorý bude ako prvé vozidlo na svete v ponuke výhradne s elektrickým, hybridným alebo plug-in hybridným systémom. Tieto novinky sme vám už predstavili dávnejšie, Hyundai však pripravili ešte jednu špeciálnu edíciu.

Hyundai na autosalóne v Ženeve predstavil 2 európske novinky. Vlajková loď Genesis G90 bude mať v budúcnosti súrodencov s menšími rozmermi a Ioniq prichádza s revolučným prístupom k nekonvenčným druhom pohonu.

Automobilka však myslí aj na bežný užívateľov, pre ktorých pripravila limitovanú edíciu GO!. Tá je dostupná pre modely i10, i20 a i30. Vozidlá predstavili vo farbách francúzskej vlajky: modrej, bielej a červenej.

Hyundai i20 GO! Hyundai i30 GO!

Francúzsko je tento rok hostiteľom futbalových majstrovstiev UEFA a Hyundai je hlavným partnerom tejto súťaže. Z tohto dôvodu majú limitované edície farebné zladenie s francúzskou vlajkou. Automobily majú hliníkové disky, tónované sklá od B-stĺpika a exkluzívne modré a biele elementy v interiéri.

Model i10 GO! prináša modré prešívanie sedadiel, volantu a radiacej páky. Pre i20 GO! pripravili konštruktéri navyše modré otvory vetracích mriežok. Najväčší model i30 GO! má 17-palcové disky, bronzové elementy v interiéri a kovové predné prahové lišty.

Hyundai Tucson Hyundai Tucson

Ďalšou novinkou je kombinácia 1,7-litrového vznetového motora v modeli Tucson so 7-stupňovou dvojspojkovou prevodovkou. Maximálny výkon je 104 kW (141 k) krútiaci moment vrcholí hodnotou 340 Nm.

Kombinácia s automatickou prevodovkou predstavuje priemernú spotrebu 4,9 l/100 km a emisie CO2 129 g/km. Dvojspojková prevodovka ponúka o 20 % lepšiu účinnosť voči manuálnej prevodovke. Do sériovej výbavy sa dostal tiež systém Start/Stop.

MM, Hyundai

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov