Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW predstavilo limitovanú edíciu modelu i3

Elektromobil i3 je neobyčajným automobilom, ktorý zaujme aj v sériovom stave. BMW však predstavilo limitovanú edíciu, ktorá tento mestský elektromobil ešte viac zvýrazní.

Divízia BMW i, ktorá produkuje elektromobily i3 a i8, sa spojila s partnerom MR Porter, ktorý je oceneným online obchodom s pánskou módou. Ich spoločným dielom je limitovaná edícia modelu i3.

BMW a MR Porter sa inšpirovali modernými prvkami elektromobilu a vytvorili prepracované a elegantné vozidlo. Exteriér podľa automobilky pripomína moderný smoking. Špeciálna modrá farba je dostupná výhradne pre túto edíciu.

Doplnky na číslovaných vozidlách boli vytvorené ručne, čo zaručuje jedinečnosť každého automobilu. Obdobne je tomu pri oblečení na mieru. Edíciu zvýrazňuje biela línia, ktorá je po celej dĺžke podvozka.

BMW i3 MR Porter BMW i3 MR Porter

Elektrický pohon i3 zaručuje bezemisný a bezhlučný pohon, ktorý ocenia obzvlášť v mestských uliciach. Vo výbave limitovanej edície je tiež cestovná súprava MR Porter Essential Travel Kit. Zákazník v nej dostane kožený vak a 4 exkluzívne doplnky od MR Porter.

K čiernobielemu dáždniku a fotoaparátu Leica zo špeciálnej edície pribalí MR Porter slnečné okuliare Cutler & Gross a cylinder Lock & Co. Vo vnútri automobilu bude tiež sprievodca City Guide Book od vydavateľstva Phaidon.

Táto edícia vychádza pri príležitosti piateho výročia spoločnosti MR Porter. Počet vozidiel je limitovaný, BMW však nezverejnilo ich presný počet. Cena štartuje na 43 500 anglických libier.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov