Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Peugeot Sport 208 R2: obľúbený pretekár

Od jeho odhalenia v roku 2012 a začiatku predaja v roku 2013 je model 208 R2 stále úspešný na automobilových súťažiach, organizovaných po celom svete. Jubilejné 208 vozidlo bolo práve doručené zákazníkovi v Čile, kde spolu s ďalšími tromi  „súrodencami“ súťaží v šampionáte krajiny v tíme Joker.

208 peugeot 208 R2JPG

Peugeot 208 R2 má na konte rekordný počet výhier a titulov v rally na medzinárodnej úrovni a javí sa ako bestseller v kategórii R2. Počas prvého roku predaja si toto vozidlo kúpilo 100 zákazníkov apo troch rokoch je predaj francúzskeho hatchbacku aj naďalej optimistický. S týmto vozidlom súťažia v 20 krajinách, vrátane Argentíny, Čile, Japonska, Senegalu, nehovoriac o európskych trhoch, ako je Rakúsko , Nemecko, Španielsko, Francúzsko, Maďarsko, Írsko, Taliansko, Litva, Nórsko, Holandsko, Poľsko, Portugalsko, Česká republika, Rumunsko, Švédsko, Švajčiarsko a ďalšie.

Laurent Guyot, riaditeľ Peugeot Sport Racing Shop zdôraznil: „208 R2 je najpredávanejším modelom sekcie Peugeot Sport. Na trhu je stále žiadaný, o čom svedčí aj vysoký počet predaných vozidiel. Jubilejný 208. kus je nesporným meradlom aktivity v triede  R2 vďaka nielen jeho funkčným vlastnostiam, ale aj jeho spoľahlivosti a pôžitku, ktorý prináša,. To všetko za atraktívnu cenu. Model stále zdokonaľujeme, aby sme našim zákazníkom dali najlepšie šancu na výhru v jednotlivých súťažiach po celom svete.“

Peugeot (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov