Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mitsubishi chystá v Ženeve novinky

Mitsubishi Motors sa aj v roku 2016 zameria na rozvoj svojho modelového radu v segmente SUV. V trende plánuje pokračovať aj do budúcna. 

Dôkazom tohto smerovania sú aj novinky, ktoré budú vystavené na stánku troch diamantov počas nadchádzajúceho autosalónu v Ženeve, ktorý svoje brany otvori 1.-2. marca 2016 pre odbornú a v dňoch 3.-13. marca 2016 pre širokú verejnosť.

2016 Outlander Sport SEL      Mitsubishi na 2016 GMS - L200 and ASX Show Cars

Po nabitom roku, kedy spoločnosť Mitsubishi Motors Corporation (MMC) v Európe predstavila okrem iného dva nové modely (nový model L200 5. generácie a nový Outlander 2016) a súčasne oznámila návrat do motoristického športu (Outlander PHEV na rally Baja Portalegre 500), sa MMC aj tento rok sústredí na dobrodružnú povahu svojho modelového radu SUV – v súčasnosti aj do budúcna … Ako dôkaz tohto úsilia sa na 86. ročníku medzinárodného ženevského autosalónu predstaví hneď niekoľko inšpirujúcich ukážok:

eX Concept: Koncepčné vozidlo eX Concept, ktoré sa počas minuloročného autosalónu v Tokiu stretlo s vrelým prijatím zo strany odbornej verejnosti ako aj návštevníkov, stelesňuje predstavy Mitsubishi Motors o budúcom kompaktnom SUV, ktorého ostré karosárske línie v štýle “shooting brake” ukrývajú vysoko výkonný elektrický pohon novej generácie, ktorý by mal ponúknuť reálny dojazd 400 km.

Vývojové štúdie L200 a ASX: Úplne nové vývojové štúdie, vychádzajúce z modelov L200 a ASX 2017, cielia predovšetkým na “mestských dobrodruhov”, pričom sa snažia skĺbiť tradičný robustný charakter SUV z dielne Mitsubishi Motors s výrazným módnym stylingom exteriéru (unikátna šedá metalíza, žiarivé oranžové akcenty a čierne kolesá z ľahkých zliatin).

ASX 2017: Po svetovej premiére v novembri 2015 na autosalóne v Los Angeles prichádza do Európy modernizované Mitsubishi ASX, ktoré predstavuje ďalšiu interpretáciu novej vizuálnej identity spoločnosti MMC, označované ako “Dynamic Shield” (t.j. Dynamický štít) Na tohtoročnom ženevskom autosalóne sa súčasne predstaví úplne modernizovaný model Space Star / Mirage 2016, a to len niekoľko týždňov po európskej premiére na autosalóne v Bruseli.

Mitsubishi Motors (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov