Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel Mokka: 500 000 predaných kusov

Opel Mokka, malé SUV, si získalo už viac ako pol milióna zákazníkov. Najmenšie SUV od Opla nastavilo latku vysoko, veď toto číslo dokázalo prekonať po necelých 3 rokoch od uvedenia na trh.

Model Mokka je dizajnovo vydareným vozidlom, ktoré láka nových zákazníkov tiež na svoje praktické prednosti. Moderné technológie a adaptívny pohon všetkých kolies predurčujú tento automobil do miest a občasných výletov mimo cestu.

Moderné motory ponúkajú vysoký výkon a nízku spotrebu tohto kompaktného SUV. Vznetové pohonné jednotky s výkonom 81 kW (110 k) a 100 kW (136 k) spotrebujú priemerne podľa automobilky od 4,1 do 4,3 l/100 km.

Opel Mokka 500 000 Opel Mokka 500 000

To zodpovedá hodnote emisií CO2 106 až 114 g na km. Menšia pohonná jednotka je v ponuke s pohonom predných kolies a väčší vznetové motor je možné kúpiť s adaptívnym pohonom všetkých kolies.

Ten rozpozná, ktoré koleso má najlepšiu trakciu a prerozdelí krútiaci moment podľa potreby. Opel Mokka je tiež dvakrát víťazom ocenenia All-wheel Drive Car of the Year a Company Car of the Year.

V minulom roku zaznamenal Opel zvýšený odbyt modelu Mokka, kedy predal o 16 % viac vozidiel voči roku 2014. Obdobne ako iné modely od Oplu je aj Mokka dostupná s novým systémom Opel OnStar, ktorý ponúka napríklad výkonný 4G/LTE WiFi hotspot.

MM, Opel

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov