Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Aj v Trnave novorodenci využívajú Hyundai ix1

Aj novorodenci v Trnave si užívajú “jazdu” na novom Hyundai ix1.

Výsledkom orientácie na rodinu a  kontinuálneho pokračovania projektu podpory pôrodníc sú ďalšie štyri špeciálne pripravené novorodenecké vozíky, ktoré Hyundai tentoraz venoval novorodeneckému oddeleniu Fakultnej nemocnice Trnava. Ide o jediné novorodenecké oddelenie v Trnavskom kraji, ktoré má jednotku intenzívnej a resuscitačnej starostlivosti a transportnú jednotku  pre novorodencov.

“Veľmi si vážime pomoc, s akou prichádza spoločnosť Hyundai. Mobilné postieľky sú veľmi praktické, polohovateľné, mamičky nenosia deti na rukách po oddelení. Na našom oddelení ich používame niekoľko rokov a máme s nimi len dobré skúsenosti. Ich počet sme však potrebovali doplniť, takže iniciatíva spoločnosti Hyundai prichádza ako na zavolanie,” doplnila ho vedúca sestra novorodeneckého oddelenia Mgr. Iveta Rýzková.

Marcela Divičanová, PR & Marketing Manager Hyundai Motor Slovakia, tradíciu odovzdávania novorodeneckých vozíkov veľmi podporuje a plánuje v nej pokračovať aj v ďalších mestách. “Model Hyundai ix1 vlastne založil kategóriu vozidiel CFV (Compact Family Vehicle). Prvýkrát sme ho predstavili vlani v trenčianskej nemocnici a odvtedy mal už premiéru aj na Kramároch v Bratislave, v Banskej Bystrici, v Košiciach, Nových Zámkoch, v Prešove a teraz aj v Trnave. Naša spoločnosť podporuje rodinné hodnoty a v tomto úsilí chceme zotrvať. Každému novorodencovi želám do života veľa šťastia a rodičom veľa krásnych chvíľ v ich najkrajšom životnom období,“ uviedla.

Odovzdávania sa zúčastnil Jaromír Orgoník, riaditeľ a konateľ spoločnosti Autocomodex Trnava, spol. s.r.o., autorizovaného predajcu vozidiel Hyundai, ktorý venoval prvému novorodencovi, ktorý sa odviezol v novom Hyundai ix1 aj Hyundai i40 s plnou nádržou na víkend.

Hyundai, dk

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov