Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Naše voľby

     Kým sa na Slovensku ešte len zvolebnieva, my sme hlasovanie o auto roka časopisu Auto magazín spustili naplno. Pokračujeme tak v tradícii, ktorá sa začala pred piatimi rokmi. Dôvod vlastných volieb bol celkom zrejmý. Aj v zahraničí má každý renomovaný časopis vlastnú anketu, v ktorej volia jeho čitatelia autá v jednotlivých kategóriách podľa vlastných preferencií.

Ďalším vážnym dôvodom bola naša nespokojnosť s inou anketou, ktorá na Slovensku existuje a ktorá nespĺňa parametre reprezentatívnej súťaže o slovenské auto roka. Ako každý rok zdôrazňujeme, naše kategórie v ankete Auto magazín Awards kopírujú kategórie zo súťaže World Car of the Year, čo je anketa novinárov dnes z 22 krajín sveta, ktorí na základe presne stanovených kritérií volia tzv. Svetové auto roka. My sme k týmto kategóriám priradili aj ďalšie, aby sme mohli čo najdetailnejšie pokryť všetky segmenty nových automobilov. Na rozdiel od súťaže Svetové auto roka je však naša anketa zameraná na váš vkus, na vkus našich čitateľov, a tak po vyhodnotení máme zaujímavý obraz o preferenciách a možno i snoch Slovákov pri voľbe svojho auta roka.

Teší nás, že z roka na rok počet hlasujúcich v našej ankete rastie, a preto je aj pochopiteľný záujem importérov jednotlivých automobilových značiek o záverečné výsledky, pretože sú vhodnou orientáciou v domácich preferenciách. Takže naše voľby to sú vaše hlasy pre vaše autá, hodnotné odmeny, ktoré sme pre vás pripravili, a navyše aj päť pozvaní pre piatich z vás na slávnostný večer vyhlasovania výsledkov ankety Auto magazín Awards. Do hlasovania, priatelia!

Ivan Mičko

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov