Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Acura ukázala zrenovované vozidlo slávneho rapera

Známy herci a umelci používajú vo svojom súkromnom živote automobily rôznych značiek. Raper Ludacris v 90-tych rokoch používal Acuru Legend, ktorú teraz automobilka zrenovovala a predstavila verejnosti.

Debut zrenovovaného Legendu sa konal na autosalóne v Los Angels. Luxusná značka Hondy, Acura, predáva svoje modely špeciálne v USA. Raper Ludacris si pre svoj súkromný život vybral práve model Acura Legend.

Celám menom Chris „Ludacris“ Mosty získal niekoľko ocenení Grammy a platinové platne. Fanúšikovia ho môžu poznať tiež z filmov Fast and Furious. Automobil po renovácii získal továrenský dizajn a nový „look“.

Acura Legend

Disky Rays s priemerom 18 palcov sú obuté na pneumatikách Bridgestone Potenza s rozmerom 215/40 R18. Acura Legend je tiež znížená s H & R pružinami o 51 mm. Raper sa vyjadril, že pri pohľade na jeho vozidlo, s ktorým prežil časť života, získal skutočný darček.

Honda Legend bola predávaná na trhoch v Európe ako derivát Acury Legend v rokoch 1987 až 2011 a výrobca predstavil 4 generácie. Bližšie informácie o pohonnej jednotke a spracovaní interiéru zrenovovaného vozidla však výrobca nepriniesol.

MM, Honda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov