Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Subaru Impreza sedan koncept

Po predstavení konceptu novej Imprezy hatchback, ktorú sme vám popísali pred niekoľkými dňami, prinášame informácie o ďalšom novom koncepte. Subaru predstavilo na autosalóne v Los Angels koncept Imprezy sedan.

Legenda rally vozidiel, Subaru Impreza, dostala dva nové koncepty. Prvým predstaveným bol hatchback a na autosalóne v Los Angels ho doplnil sedan. Pôjde o novú generáciu Imprezy, ktorá zastúpi strategické ciele značky do roku 2020.

Novinka má dĺžku 4 555 mm, šírku 1 880 mm a výšku 1 453 mm. Rázvor konštruktéri upravili na 2 670 mm. Automobil bude stáť na 19-palcových diskoch s pneumatikami s rozmermi 235/40 R19.

Automobil zostáva verný dizajnovej línii Subaru a tak tu nenájdeme žiadne experimenty. Automobilka pridala novú exteriérovú farbu Ruby Red Metallic, ktorá zvýrazní detaily karosérie. Niektoré exteriérové prvky sú lakované v lesklej čiernej farbe.

Subaru Impreza sedan Subaru Impreza sedan

Predná časť má novú malú masku chladiča a široké LED svetlomety, ktoré s ňou nie sú spojené. Mohutný predný nárazník má malý chladiaci otvor a v bočnej časti otvory pre vzduch k predným brzdám.

Zadná časť má nové LED svetlomety v tvare písmena C, ktoré plynulo prechádzajú do karosérie. Matná čierna časť zadného nárazníka obsahuje jednu okrúhlu koncovku výfuku. Bočná línia je čistá bez výrazných dizajnových výstrelkov.

Bližšie informácie o pohonnej jednotky a systémoch neboli zverejnené. Ďalšia generácia Subaru Imprezy však príde na trh o niekoľko mesiacov a tak je koncept blízkou dizajnovou predstavou nového modelu.

MM, Subaru

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov