Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel Astra s voňavou kabínou

Novinka Opel Astra prevyšuje konkurenciu v niekoľkých smeroch. Zákazníka však nezaujíma len technický pokrok ale aj pohodlie a dobrá atmosféra na palube. Opel ani tu nenechal nič na náhode.

Nový Opel Astra môže mať v príplatkovej výbave niektoré technologické prvky, ktoré sú u konkurencie dostupné len vo vyšších triedach. Medzi ne patrí tiež drobnosť v podobe vnútorného parfému.

Systém AirWellness ponúka možnosť prevoňať kabínu jemnou vôňou. Nemusíte mať vo vozidle bežne dostupné vonné stromčeky, plechovky alebo fľaštičky na výduchoch ventilácie. V zabudovanom stojane je miesto pre vloženie vonného prúžku.

Systém vnútornej vône s integrovaným nosičom arómy je známy z francúzskych automobilov alebo z luxusných tried, napríklad z Mercedesu-Benz triedy S. V kompaktnej triede je to však unikátne riešenie.

Opel Astra AirWellness Opel Astra AirWellness

Opel na tomto systéme spolupracoval s francúzskou spoločnosťou parfumov Azur. Spolupráca prebiehala viac ako rok a počas nej vyvinuli niekoľko rôznych vôní a tiež umiestnenie nosiča arómy pre jeho ľahkú výmenu.

K dispozícii sú zatiaľ 2 typy vonných prúžkov. Prvá prevonia interiér zeleným čajom s upokojujúcim účinkom a druhá prinesie energiu z tmavého dreva. Výhodou systému je ľahká a rýchla výmena nosičov arómy. Opel nevylúčil pridať do ponuky ďalšie typy vôní.

Systém AirWellness je k dispozícii za zvýhodnenú cenu 44,90 € a v kombinácii s PowerFlex adaptérom v stredovej konzole je cena 80 €. Náplne do systému sú v sade po štyroch s cenou 7,99 €. Pre lepšiu pohodu na palube sú tiež k dispozícii prémiové sedadlá s masážnou a vetracou funkciou.

MM, Opel

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov