Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW na SEMA show v Las Vegas

Trh v USA je do značnej miery iný, ako európsky. Američania obľubujú automobily s „väčším“ motorom a tomuto trendu sa prispôsobuje aj BMW. Na prehliadke SEMA predstavilo BMW niekoľko prvkov výbavy pre tie najvýkonnejšie verzie.

BMW na SEMA show v Lase Vegas predstavilo balík výbav M Performance Parts pre exteriér aj interiér nového BMW M4 Coupe. Po predstavení horúcej novinky BMW M2 ukázali balík M Performance aj pre túto verziu.

Exteriérový balík M Performance pre BMW M4 Coupe obsahuje napríklad predné karbónové „ľadvinky“, v ktorých je umiestnené logo M. Prahové nadstavce s nápisom M Performance zvýraznia vozidlo z bočného pohľadu.

Vonkajšie kryty zrkadiel sú z karbónových vlákien, ktoré dopĺňajú vysokolesklé čierne bočné chladiace otvory na blatníkoch a bočné pruhy cez celé vozidlo. Vzadu nájdeme karbónový difúzor a spojler, na ktorom pribudol nápis Motorsports.

Všetky nové časti exteriéru prispievajú k lepšej aerodynamike vozidla. K lepším jazdným vlastnostiam pomôže znížený podvozok. Výfukový systém M Performance prinesie krajší zvuk a zadný tlmič z titánu s nápisom M Performance zaujme pri pohľade zozadu.

V interiérovom pakete je zaujímavý M Performance volant s kožou Alcantara. Na pozícii 12 hodín je modrý prúžok, ktorý značí rovnú pozíciu. Na kľučkách dverí a rukoväti ručnej brzdy sú použité uhlíkové vlákna.

BMW M Performance BMW M Performance

Paket tiež obsahuje LED podsvietenie dverí a športové pedále vyrobené z nerezovej ocele. Všetky tieto prvky výbavy budú dostupné u dealerov BMW od júna 2016. Pre novinku M2 predstavili tiež niektoré vylepšené prvky výbavy.

Medzi ne patrí lesklá čierna mriežka chladiča a bočné prieduchy na predných blatníkoch. Z uhlíkových vlákien vyrobili kryty spätných zrkadiel a aj zadný spojler. Odpruženie a športový výfuk s prívlastkom M Performance zaručia tie najlepšie možné zážitky.

Čalúnenie z Alcantary doplnili uhlíkovými vláknami na volante a stredovej konzole. Kryty pedálov budú z nerezovej ocele. Ďalšie podrobnosti a možnosti individualizácie budú dostupné od začiatku budúceho roka.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov