Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Renault Mégane: štvrtá generácia

Renault predstavil nový Mégane s mimoriadne dynamickým dizajnom.
Štvrtá generácia úspešného kompaktného modelu Mégane je na svete. Nová edícia kompaktného bestselleru má dynamický dizajn a nezameniteľné predné a zadné svetlá. Špičkový model francúzskeho výrobcu dopĺňa športová verzia GT, ktorá príde na trh zároveň so začiatkom predaja päťdverovej verzie na jar roku 2016.
Poznávacím znamení nového Méganu sú vyvážené proporcie. Má charakteristické atletické rysy a logo značky na širokej mriežku chladiča. Až po nárazník sú pretiahnuté denné LED svetlá v tvare asymetrického “C”. Tvar zadných LED svetiel vo forme svetelného prúžku, ktorý žiari rovnako ako denné svietenie..
Konštruktéri Renaultu kombinovali športový vzhľad s vyváženými proporciami. Výška vozidla je znížená o 2,5 cm na 1,45 m, čo zvyšuje spolu s kratším zadným previsom športový vzhľad nového Mégane v porovnaní s jeho predchodcami. Vďaka nárastu rozchodu o 4,7 centimetrov vpredu (1,591 m) a 3,9 centimetrov vzadu (1,586 m) je nový model v triede kompaktov neprehliadnuteľný na ceste. Dokonca aj rázvor sa zvýšil o 2,8 cm až na 2,67 metrov.
Renault (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov