Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan s 5 ročnou zárukou na úžitkové vozidlá

Nissan  prichádza s 5 ročnou zárukou na úžitkové vozidlá, ktorá platí v celej Európe.

V tejto triede automobilov tak pôjde o jedinečný typ záruky, ktorý konkurencia neponúka. Nissan ponúkne záruku na svoje vozidlá počas 5 rokov alebo 160 000 km podľa toho, čo nastane skôr.

Automobilka ju začala štandardne ponúkať na svoje vozidlá od 1. septembra v celej Európe. Záruka a asistenčné služby sú viazané na vozidlo a nezrušia sa prevodom na nového majiteľa. Nissan týmto krokom vychádza v ústrety podnikateľom a užívateľom úžitkových vozidiel, ktorí ich používajú na prácu.

Záruka je platná pre automobily so zážihovými aj vznetovými motormi a platí na celom starom kontinente.  Vzťahuje sa na súčasti podvozka, hnacieho traktu, batérie a lak vozidla. Záruka je platná tiež na originálne príslušenstvo Nissan. Automobilka má v oblasti výroby úžitkových vozidiel dlhú tradíciu a rozšírenou zárukou chce viac posilniť svoje postavenie na trhu.

Päťročná záruka bola vypracovaná na základe prieskumu medzi zákazníkmi, ktorí sú majiteľmi úžitkových vozidiel. Nissan tak ponúkne novým zákazníkom ešte väčší pocit istoty z ich nového automobilu.

Nissan má v Európe jednu z najrozsiahlejších ponúk úžitkových vozidiel na trhu. V ponuke je najnovšia Navara, dodávky NV200 a NV400, nákladné vozidlá NT400 Cabstar a NT500. Záruka na elektrický automobil e-NV200 platí na 5 rokov alebo 100 000 km na diely elektrického systému a 3 roky alebo 100 000 km na zvyšok automobilu.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov