Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Stretnutie fanúšikov VW Beetle

Každoročné stretnutie fanúšikov legendárneho „chrobáka“ sa konalo aj tento rok v nemeckom Travemünde. Beetle Sunhine Tour prilákala niekoľko tisíc návštevníkov a vlastníkov kultových automobilov.

Na podujatí mohli návštevníci obdivovať jedinečné modely pôvodného chrobáka VW, ale aj najnovšie kúsky s rôznymi edíciami. Na akciu prišli na vlastnom „chrobákovi“ tiež známi umelci Sidney Hoffmann, rapper MC Fitt a herečka Emilia Schüle.

Tohtoročné podujatie bolo už 11. v poradí. Fanúšikovia chrobákov sa stretávajú na pláži Baltického mora v meste Travemünde. Na akciu prišlo viac ako 515 vozidiel zo 14 krajín. Ide o súkromné stretnutie nadšencov Beetla, ktoré neoficiálne podporuje tiež automobilka Volkswagen.

Volkswagen Beetle Sunshine Tour Volkswagen Beetle Sunshine Tour

Po príchode prechádzali automobily centrom mesta Lübeck, kadiaľ viedla spanilá jazda. Medzi vozidlami nechýbali kultové modely Beetle Herbie, Minion-Beetle, brazílsky Beetle alebo plážový Beetle.

Moderátor Sidney Hoffmann poznamenal, že sa na podujatie vráti aj budúci rok. Pre majiteľov Beetlov to bola nezabudnuteľná akcia. Na tohtoročnej akcii predstavili tiež štúdiu ružového Beetla alebo paket R-Line a Sport z originálneho príslušenstva Volkswagen.

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov