Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda Superb pre predsedu parlamentu ČR

Nová Škoda Superb žne jeden úspech za druhým. Nedávno sme informovali o výmene vozidlového parku prezidenta Českej Republiky Miloša Zemana. Nový Superb bude slúžiť aj predsedovi parlamentu a predsedovi senátu ČR.

Prezident Českej Republiky využíval model Superb druhej generácie. Po oficiálnom predstavení tretej generácie ho zástupcovia značky odovzdali prezidentovi ako jednému z prvých zákazníkov. Po úspešnom prijatí verejnosťou si model Superb získal ďalších vysokopostavených zákazníkov.

Člen predstavenstva Škoda Auto, Bohdan Wojnar, odovzdal nový Superb predsedovi poslaneckej snemovni Janovi Hamáčkovi a predsedovi senátu parlamentu Milanovi Štěchovi. Obaja predsedovia budú využívať vozidlá s rovnakým motorom a výbavou.

Škoda Superb predseda paarlamentu ČR

Na pohon bude slúžiť najsilnejší motor v ponuke, 2,0-litrový zážihový štvorvalec TSI s maximálnym výkonom 206 kW (276 k). Obe vozidlá sú v najvyššej výbave L&K pre najlepší komfort počas jazdy.

Automobily tak reprezentujú to najlepšie, čo v Mladej Boleslavi majú v ponuke. Na prianie Polície ČR upravili Superby výstražným zariadením a vysielačkou. Vozidlá majú vo výbave parkovacieho asistenta, adaptívny tempomat a adaptívny podvozok DCC.

Práve posledný menovaný prvok výbavy patrí medzi najlepšie príplatkové prvky pre nový Superb a dokáže zmeniť naladenie podvozka a charakter vozidla v rôznych úrovniach. Vo výbave sú tiež vyhrievané sedadlá vpredu a vzadu, osvetlenie LED pre dekoračné lišty a elektricky nastaviteľné sedadlo spolujazdca zo zadného sedadla. Politik najčastejšie sedí vzadu a táto funkcia mu umožní zlepšiť komfort počas dlhých ciest.

MM, Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov