Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda: originálne príslušenstvo na prevoz psov

Počas letných dní cestuje na dovolenku čoraz viac turistov. V niektorých prípadoch chcú so sebou zobrať svojho štvornohého miláčika. Problém však nastane pri jeho správnej preprave vnútri automobilu.

Škoda tak pripravila celý program príslušenstva, ktorý je určený práve na prevoz štvornohých členov rodiny. Ponuka je veľmi rozsiahla, na výber je bezpečnostný pás pre psov alebo ochranná mreža oddeľujúca batožinový priestor od priestoru pre posádku.

Konštruktéri Škody testovali a následne ponúkli rozsiahle originálne príslušenstvo určené na prepravu psov. Pri preprave na zadnom sedadle je najideálnejšou pomôckou bezpečnostný pás pre psa.

V prípade nepripútania a dopravnej nehody je štvornohý miláčik katapultovaný dopredu. To predstavuje riziko pre psa a tiež pre posádku vozidla. Bezpečnostný pás zabraňuje psovi v pohybe a v rozptyľovaní vodiča.

V spojení s popruhom sa môže bezpečnostný pás využiť tiež na prechádzkach. V ponuke je na výber vo veľkosti od S do XL. Ďalšou pomôckou je ochranný poťah, ktorý sa umiestni na zadné sedadlá. Domáci miláčik tak nezničí a nezašpiní sedadlá vozidla.

Škoda prevoz psov Škoda prevoz psov

Poťah sa pripevní cez plastové očká k hlavovým opierkam predných sedadiel. Pre modely kombi je v ponuke deliaca mreža, ktorá rozdelí batožinový priestor na dve časti. V jednej z nich tak prepravíte psa a v druhej batožinu.

Pre modely Fabia Combi a Superb Combi je na výber mreža, ktorá oddeľuje batožinový priestor od priestoru pre posádku. Pes tak nemôže preskočiť k posádke a vodič má bezproblémový výhľad dozadu.

Pre najčistejší batožinový priestor sú k dispozícii originálne koberčeky a podložky. Obojstranný koberec je z jednej strany potiahnutý látkou a z druhej materiálom odolným voči nečistotám a vode. Pri preprave psa sa tak jednoducho otočí týmto materiálom hore.

MM, Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov