Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW partnerom filmového festivalu

Každá automobilka podporuje rôzne akcie a súťaže. BMW je už niekoľkoročným partnerom filmového festivalu v českých Karlových Varoch. Tento rok opäť dodala automobilka niekoľko vozidiel do služieb tohto prestížneho podujatia.

Od 3. júla jazdili vozidlá BMW na prestížnom filmovom festivale v Karlových Varoch. Prezident podujatia, Jiří Bartoška, prevzal od zástupcu BMW Group niekoľko vozidiel BMW, ktoré bezchybne slúžili na vozenie hostí a hlavných účinkujúcich.

Automobily slúžili tiež na komfortný presun do a z Prahy. Hviezdou tohtoročného udeľovania cien bol americký herec Richard Gere. Začiatok podujatia bol preto spojený s jeho najnovším filmom Time Out of Mind.

BMW, MFF Karlove Vary

BMW na túto akciu dodalo až 60 nových modelov, ktoré reprezentovali automobilku. Najluxusnejší model 7 tu mal zastúpenie v podobe 20 automobilov. V štandardnej verzii ich bolo 14 a v predĺženej verzii 6.

Ďalšie vozidlá, ktoré odvážali a privážali hostí, boli BMW 5 sedan a touring vo verzii s pohonom všetkých kolies xDrive. Podobne ako v minulosti, aj tento rok boli prítomné elektromobily BMW i3, ktoré bezemisne a bezhlučne prevážali hostí po Karlových Varoch.

Pre automobilku BMW je zviditeľnenie na podobnej akcii veľmi výhodné. Zástupca BMW, Pavel Jankovský, prezradil, že podpora kultúry zo strany BMW je už tradíciou. Podujatie v Karlových Varoch je jedným z najväčších svojho druhu v Českej Republike.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov