Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Porsche Boxster a 911 Carrera Black Edition

Automobilka Porsche podporuje predaj svojich automobilov rôznymi limitovanými edíciami. Takou je tiež edícia Black Edition, dostupná pre modely Boxster a 911 Carrera.

Porsche pripravilo pre nových zákazníkov limitovanú edíciu, ktorá jednoznačne odlíši upravené automobily od tých bežných. Spolu s netradičnou exteriérovou farebnou kombináciou pribudnú do štandardnej výbavy niektoré príplatkové prvky.

911 Carrera Black Edition vychádza zo základného vozidla s 3,4-litrovým boxer motorom s maximálnym výkonom 257 kW (350 k). V ponuke bude vo verzii kupé a kabriolet, s pohonom zadných alebo všetkých 4 kolies.

Špeciálna edícia má 20-palcové disky kolies a LED predné svetlomety so systémom Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+). V interiéri sú čierne športové sedadlá s vyhrievaním a audiosystém Bose. Štandardná výbava obsahuje tiež parkovací asistent a parkovaciu kameru.

Boxster Black Edition je v ponuke ako roadster s 2,7-litrovým boxer motorom. Maximálny výkon je 195 kW (265 k). Automobil má tiež vzduchový štít, windschott, ktorý ochráni posádku pred nežiaducim vetrom.

Do sériovej výbavy pribudnú 20-palcové disky kolies a bi-xenónové svetlomety so systémom PDLS. V interiéri sú vyhrievané sedadlá s dvojzónovou klimatizáciou. O zvukový komfort sa postará systém Sound Package Plus.

Nové edície sú už v predaji na nemeckom trhu. Základný Boxster Black Edition (BE) začína na 59 477 €. Model 911 Carrera BE štartuje na 95 058 €, verzia kabriolet na 105 530 €. Vozidlá s pohonom všetkých 4 kolies vyjdú nového majiteľa na 101 484 € v prípade verzie kupé a 111 956 € vo verzii kabriolet.

MM, Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov