Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mini a Gorenje

Automobilka Mini je známa svojimi špeciálnymi modelmi. V spolupráci s firmou Gorenje tentokrát pripravila dokonca návrhy nových kuchynských spotrebičov a liniek v domácnosti.

Gorenje a Mini vytvorili nový dizajn chladničiek. Skúšobné jazdy v nových modeloch Mini budú totiž prebiehať aj  v Českej Republike, Rakúsku, Maďarsku a Poľsku a hostí na tejto akcii bude sprevádzať známy kuchár Roman Paulus.

Ten pripraví špeciálne jedlá práve v novej kuchyni navrhnutej automobilkou Mini. Šéfkuchár pripravuje jedlá pomocou prístrojov Gorenje v modernom dizajne. Nové prístroje s dizajnom od Mini budú ponúkať najmodernejšie vlastnosti s retro dizajnom.

Mini a Gorenje

Limitovaná edícia retro chladničky s Mini dizajnom patrí do energetickej triedy A++. Chladnička tým poskytne hospodárne optimálnu mikroklímu pre predĺženie čerstvosti potravín. Dizajn nového spotrebiča je výsledkom spolupráce výrobcov, pre ktorých je dizajn jedným z najdôležitejších vlastností produktu.

Vzhľad novej chladničky je založený na dvoch farbách: čiernej a červenej. Obe farby sa dopĺňajú v rovnobežných čiarach. Zaoblené línie dopĺňa logo výrobcu a rukoväť. Premiéru novej chladničky dopĺňal najvýkonnejší model od Mini.

Mini John Cooper Works poháňa 2,0-litrový zážihový motor s technológiou TwinPower Turbo. Maximálny výkon je 170 kW (231 k). Kombinovaná spotreba 6,7 l/100 km zodpovedá hodnote emisií CO2 155 g/km.

MM, Mini

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov