Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Land Rover Defender Paul Smith

Automobilka Land Rover predáva ikonu off-roadových vozidiel, model Defender, už niekoľko desaťročí. Najnovšie trendy v stavbe vozidiel však znemožňujú produkciu takéhoto vozidla a blíži sa koniec jeho sériovej výroby. Land Rover však pripravil poslednú edíciu.

Model Defender je známy na celom svete vďaka svojim jedinečným terénnym schopnostiam. Emisné normy a konštrukčné požiadavky si však vyžiadali postupné ukončenie výroby tohto originálneho vozidla.

Ikona však na konci kariéry prichádza s niekoľkými posledných edíciami. Najnovšou je edícia Paul Smith, na ktorej  tento svetoznámy návrhár spolupracoval. Z bežného Defendera vytvoril jedinečný automobil, ktorý zaujme exteriérom i interiérom.

Land Rover Defender Land Rover Defender

Sir Paul Smith je dlhoročným majiteľom niekoľkých vozidiel Land Rover. V jeho domácom Taliansku a kopcovitom teréne je nenahraditeľným spoločníkom na výlety do prírody. Jedinečná edícia bude v ponuke spolu s bežnými verziami.

Automobil je lakovaný do 27 rôznych odtieňov farieb. Všetky vybral Paul Smith. Jedinečný je tiež interiér. Kombinácia kože a látky dotvára atmosféru vozidla. Rôzne farebné odtiene sú tiež na čalúnení sedadiel.

Land Rover Defender Land Rover Defender

Obraz sady kľúčov je nafarbený vnútri priehradky na rukavice. Na streche je ručne maľovaná včela. Špeciálna edícia vstupuje s modelom Defender do poslednej fázy výroby v továrni v Solihulle. Ďalšie výročné edície sú Autobiography, Heritage a Adventure. Zákazník si tak bude môcť ešte v závere predaja svoj Land Rover Defender špecifikovať .

MM, Land Rover

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov