Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


AUTO MAGAZÍN AWARDS 2015

V stredu 18. februára sa večer v prestížnom hoteli Bôrik v Bratislave konalo slávnostné odovzdanie cien Automobil Awards 2015. Ocenenia v súťaži, poradie v ktorej určili čitatelia Auto magazínu, prevzali predstavitelia importérstiev automobilových značiek na Slovensku. 

Čitateľské “Autá roka 2015” – aj tak by bolo možné nazvať anketu Auto Magazín Awards. Čitatelia najkvalitnejšieho slovenského automobilového časopisu mali možnosť hlasovať na našej webovej stránke, alebo klasicky – poštou. Určili tak víťazov v jednotlivých kategóriách.

Ceny odovzdal Ing. Ivan Mičko, vydavateľ a generálny riaditeľ mediálneho domu, ktorý Auto magazín vydáva, spolu s Ing. petrom Vargom, výkonným šéfredaktrom časopisu Auto magazín a Profi auto.

V kategórii “Mini autá” získal ocenenie Renault Twingo. Cenu prevzal generálny riaditeľ spoločnosti Renault Slovensko pán Richard Evanson.

Twingo 140807h     IMG_2733

V kategórii “Malé automobily” dali čitatelia najviac hlasov novinke Hyundai i20. Cena putovala do rúk generálneho riaditeľa spoločnosti Hyundai Motor Slovakia pána Martina Saitza .

Hyundai-New-Generation-i20-2014-Front-500x331     IMG_2742

V kategórii “Limuzíny” čitatelia vyniesli na 1. miesto Volkswagen Passat. Cenu prevzal pán Marek Chovanec, marketing / PR manager Porsche Slovakia.

Volkswagen Passat B8     IMG_2775

Kategória ” Športové automobily, kabriolety, roadstre” znamenala víťazstvo nového Audi TT a cenu v rukách pána Andrej Gerstnera, marketingového a PR managera Audi na Slovensku.

Audi TT 01     IMG_2754

V populárnom segmente “SUV” sa na najvyššej priečke umiestnila nová Kia Sorento. Diplom putoval do rúk generálneho riaditeľa spoločnosti Kia Motors Slovakia, pána Ľubomíra Habalu.

new Kia Sorento 1     IMG_2760

Mimoriadne zaujívou sa ukázala kategória “Ekologické vozidlá a progresívna technika“. Víťazstvo si odnáša Škoda Octavia G-Tec a pán Karel Sklenář, generálny riaditeľ spoločnosti Škoda Auto Slovensko.

Foto 4_SKODA Octavia G-TEC     IMG_2791

Za najlepší nový model v kategórii “Rodinné automobily a kombi” vyhlásili čitatelia Auto magazínu Mercedes-Benz triedy C Kombi. Cena putovala do rúk pána Ilju Majdu, šéfa PR v spoločnosti Mercedes-Benz Slovakia.

mercedes-benz-c-class     IMG_2815

Zaujímavá novinka sa stala víťazom kategórie “Kompaktné automobily” – je ním nekonvenčný Citroën C4 Cactus. Ocenenie prevzal pána Matúš Paľa, generálny riaditeľ značiek Citroën, Peugeot a DS na Slovensku.

cactus 1     IMG_2827

Novinkou medzi oceneniami sa stala cena Grand Prix Auto magazín Award za rok 2015. Získal ju automobil s absolútne najvyšším počtom čitateľských hlasov v ankete – Renault Twingo. Pán Richard Evanson, generálny riaditeľ spoločnosti Renault Slovensko, tak prišiel na pódium ešte raz, spolu s PR manžérkou Jankou Rajcovou.

IMG_2852   IMG_2871

Reprezentanti importérstiev automobilových značiek i mnohé ďalšie osobnosti motoristického diania na Slovensku potom prežili pekný spoločenský večer spolu s redaktormi časopisov Auto magazín a Profi auto.

IMG_2609     IMG_2675

IMG_2960 IMG_2935  IMG_2943

Dalibor Klíma, foto: archív

  

 

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov