Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový aerokit pre Porsche 911 Turbo a 911 Turbo S

Porsche zviditeľňuje svoje modely a predstavilo nový balíček dizajnových, zušľachťujúcich prvkov pre modely 911 Turbo a 911 Turbo S.

Porsche však neexperimentovalo a nevyvinulo aerodynamický balíček orientovaný výlučne na dizajn. Konštruktéri testovali funkčnosť prvkov v aerodynamickom tuneli a kládli na ňu najvyšší dôraz.

Modely s týmto balíčkom jazdili tiež na okruhu Porsche v nemeckom Weissachu. Hlavným cieľom bolo zlepšiť jazdnú dynamiku vďaka zvýšeniu prítlaku a zachovanie aerodynamického odporu na úrovni sériových modelov.

Všetky úpravy zabezpečili dokonalú integráciu nových aerodynamických prvkov do dizajnu vozidiel 911 Turbo a 911 Turbo S. Celkový prítlak modelu 911 Turbo sa zvýšil pri rýchlosti 300 km/h zo 17 kg na 26 kg a z 18 kg na 150 kg pri nastavení Performance.

Porsche Aerokit Porsche Aerokit

Zákazníci majú k dispozícii jeden z dvoch Aero balíčkov. Upravené nárazníky môžu byť lakované vo farbe vozidla alebo v lesklej čiernej farbe. Do obsahu balíčka tiež patria bočné prahy vo farbe karosérie.

Zadný otvor pre chladiaci vzduch je čierny. Balíček Aero je k dispozícii pre všetky verzie 911 Turbo a 911 Turbo S cez program Porsche Exclusive alebo ako dodatočná výbava cez Porsche Tequipment.

Predajcovia v Nemecku ponúkajú balík k novým vozidlám za 5 355 eur. Úprava na staršie vozidlá stojí 4 879 eur a nie je v nej zahrnuté lakovanie a montáž dielov. Všetky body záruky zostávajú po namontovaní dielov v platnosti.

MM, Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov