Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW M Performance pre X5 M a X6 M

BMW vlani predstavilo najnovšie vyrianty modelov X5 a X6. V tomto roku k nim pribudne voliteľná príplatková výbava programu M Performance, ktorá obsahuje upravený exteriér a interiér.

Originálne príslušenstvo M Performance od BMW je tak odteraz k dispozícii aj pre najšportovejšie modely SUV. Vďaka novým príplatkovým prvkom budú modely X5 M a X6 M ešte jedinečnejšie.

V prednej časti oboch automobilov zaujmú čierne lamely v prednej maske s logom M. Bez príplatku budú k dispozícii štandardné chrómované lamely. Kryty vonkajších spätných zrkadiel budú mať karbónový vzhľad.

BMW X5 M, M Performance BMW X5 M, M Performance

Zadný difúzor lesklý čierny. Pri bočnom pohľade zaujme trikolóra M na celej dĺžke automobilu s malým nápisom M Performance na bočných prahoch. Trikolóra bude tiež na prednom a zadnom nárazníku.

Prahové lišty z nerezovej ocele s osvetleným nápisom M Performance upútajú pozornosť už pri otvorení dverí. Ozdobné lišty v interiéri budú mať karbónový vzhľad. Stredová konzola bude čalúnená kvalitnou Alcantarou.

BMW X5 M, M Performance BMW X5 M, M Performance

Volant obšívaný Alcantarou bude mať lemovanie z uhlíka. Pedále z ušľachtilej ocele sú atraktívnym doplnkom k ďalším prvkom interiéru. Velúrové rohože budú mať tiež nápis M Performance. Záruka na vozidlá s týmto príslušenstvom, ladiacem u s ich športovým charakterom, zostane nezmenená.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov