Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda Fabia Street Art

Škoda po predstavení tretej generácii Fabie pripravila rozsiahly program prvkov individualizácie. Výtvarník Armando Gomes pritom vytvoril jedinečný model Fabia Street Art – umelecké dielo.

Nová Škoda Fabia so 125 rôznymi farebnými kombináciami vraj splní všetky priania zákazníkov pokiaľ ide o individualizáciu. Škoda však napriek tomu prezentovala výnimočnú Fabiu Street Art, ktorá je dielom dizajnéra Armanda Gomesa.

Tretia generácia novej Fabie ponúka najviac individualizácie spomedzi všetkých generácii Fabie. Zákazník má k dispozícii rôzne farebné odtiene exteriéru v kombinácii s odlišnou farbou strechy, prvky individualizácie sú zastúpené tiež v interiéri.

Premena Fabie na umelecké dielo poukazuje na emocionálne ambície automobilky Škoda, ktorá sa snaží ponúknuť model najrôznejším skupinám záujemcov. Automobilku tak potešil záujem umelca o vytvorenie špeciálneho modelu.

Škoda Fabia Street Art Škoda Fabia Street Art

Umelecká akcia sa konala koncom októbra 2014 počas prezentácie novej generácie Fabie. Model Street Art vznikol v niekoľkých krokoch. Umelec v prvom kroku naniesol na karosériu línie a geometrické tvary.

V druhom kroku nastriekal tieto útvary rôznymi farbami. Počas akcie podporovali umelca novinári z celého sveta, účastníci prezentácie novej Fabie. Portugalský výtvarník pracuje v Lisabone ako dizajnér, ilustrátor a filmový producent.

Nová Fabia je k dispozícii v 15-tich farebných vyhotoveniach. Spolu s projektom Colour Concept je k dispozícii až 125 rôznych farebných odtieňov strechy, A-stĺpikov, krytov spätných zrkadiel a kolies.

MM, Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov