Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW: inovovaný rad 6

BMW predstavilo vynovený rad 6 spolu so športovými modelmi M6. Zmeny sa týkajú verzií kupé, kabriolet a tiež Gran Coupe a sú najvýraznejšie v oblasti exteriéru, interiéru a výbavy automobilov.

Vynovené modely budú ľahko identifikovateľné podľa nového dizajnu predných obličiek a nových ozdobných prvkov, ktoré sú určené pre všetky šesťvalcové modely. Súčasťou sériovej výbavy sa stanú LED svetlomety.

Vo voliteľnej výbave sa ďalej budú adaptívne svetlomety a asistent diaľkových svetiel, ktorý pomôže zabrániť oslneniu protiidúcich vozidiel a plne využiť výkon diaľkových svetlometov.

BMW 6 BMW 6

Automobil bude tiež mať nové príplatkové farebné odtiene: Jatoba metallic, Cashmere Silver metallic, Glacier Silver metallic, Mediterranean Blue metallic a Melbourne Red metallic. K dispozícii budú nové 20-palcové disky s vynoveným dizajnom.

BMW 6 BMW 6

V interiéri pribudnú nové kvalitnejšie povrchy a do príplatkového vybavenia dvojfarebné kožené čalúnenie. BMW tiež nechá v ponuke príplatkové možnosti Individual, vďaka ktorým bude každý kus vozidla jedinečný.

BMW 6 GC BMW 6

Paleta pohonných jednotiek sa nezmení. Do sériovej výbavy však pribudne športový výfukový systém s prepínateľnou klapkou. V príplatkovej výbave budú dynamické tlmiče, systém Adaptive Drive, aktívne riadenie a pohon všetkých kolies xDrive. Navigačný balík Connected Drive bude po modernizácii v sériovej výbave. K dispozícii tiež bude najnovšia generácia BMW Head-Up Display.

BMW M6 BMW M6

Modely M6 budú mať jemne upravený predný športový nárazník, ktorý bude dokonale ladiť s vynoveným dizajnom svetlometov s LED technológiou. Exkluzívne kované disky s priemerom 19 palcov budú v sériovej výbave, za príplatok sa budú dodávať 20-palcové kované disky. Tie bude mať model M6 Gran Coupe v sériovej výbave.

BMW M6 BMW M6

Novinkou bude pre všetky modely M6 zadný difúzor, vynovené dvojité koncovky výfuku a logo M6 na veku batožinového priestoru. Strecha bude vo vynovených modeloch z karbónových vlákien a pomôže tak znížiť ťažisko automobilov.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov