Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový dealer BMW v Bratislave

BMW Group Slovakia v rámci rozvoja svojej dealerskej siete na Slovensku otvára prevádzku ďalšieho showroomu pre vozidlá značky BMW v Bratislave. Popri autorizovanom predajcovi Auto Palace Bratislava sa novým obchodným partnerom spoločnosti BMW Group Slovakia stala aj spoločnosť Group M so showroomom v bratislavskej Dúbravke.

Hlavnú časť budovy tvoria dve výstavné galérie pre 12 nových vozidiel a pre 8 vozidiel programu Premium Selection, Isetta Bar a jedinečný Business Lounge pre klientov, ktorí aj počas čakania na údržbu vozidla vyplnia čas realizáciou pracovných povinností. Na ploche servisu s 2 200 m2 je celkovo 18 pracovných miest v dielni, sklad na viac ako tisíc sád pneumatík, pneuservis so špičkovým laserovým vyvažovacím zariadením Corghi Eyelight a poloautomatickým prezúvacím zariadením Corghi Artiglio 500.

Nové predajné miesto oficiálne inauguroval Michael Kordys, generálny riaditeľ spoločnosti BMW Group Slovakia, Christoph von Tschirschnitz, prezident BMW Group pre strednú a juhovýchodnu Európu, Jirko Malchárek, predseda predstavenstva Group M a Róbert Baumgartner, riaditeľ autorizovaného predajcu Group M.

BMW Group M / otvorenie 1.12.2014

BMW, DK

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov