Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Virtuálna prehliadka múzea Škoda

Americká spoločnosť Google umožní nahliadnuť záujemcom o návštevu múzea automobilky Škoda do jeho priestorov ešte pred tým, ako ho reálne navštívia. Múzeum Škoda však nie je prvým múzeom, ktoré aplikácia Google Street View sprístupnila cez virtuálnu prehliadku.

Múzeum Škoda môžu záujemcovia navštevovať 24 hodín denne 365 dní v roku. Aplikácia Google Street View, ktorú poznáme vďaka zobrazovaniu reálneho pohľadu na ulice, totiž umožní nahliadnuť do priestorov Škoda múzea každý deň v hociktorú dennú i nočnú hodinu.

Múzeum Škoda sa stalo prvým múzeom v Českej Republike, ktoré spoločnosť Google zmapovala. Virtuálna prehliadka všetkých modelov, ktoré sú v Škoda múzeu, umožní návštevníkom získať dokonalý prehľad o ich rozmiestnení v múzeu. U vybraných veteránov dokonca umožní virtuálny pohľad spoza volantu. Škoda múzeum otvorili len pred 2 rokmi. Vďaka aplikácii Google Street View sa priestory múzea sprístupnia každému na celom svete.

Škoda Google Street View Škoda Google Street View

Virtuálny posed za volantom umožní aplikácia napr. pri prvom automobile Škoda – Voilurette A. Táto služba je tiež dostupná pri modeloch 110, 860, Superb 4000, 1101 Tudor Cabriolet, Popular Sport alebo 1000 MB.

Ponuku dopĺňa prehliadka interiéru dizajnovej štúdie Škoda VisionD a súťažných špeciálov 130 RS a Fabia Super 2000. Zbierka Škoda múzea sa rozkladá na ploche 1 800 m2 a v súčasnosti zahŕňa 340 automobilov a iných technických strojov a doplnkov.

Pomocou aplikácie Google Street View si tiež môže návštevník prezrieť Zákaznícke centrum s kompletnou modelovou paletou značky. Prehliadka obsahuje tiež sortiment originálneho príslušenstva a bicyklov.

MM, Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov