Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Šiesty titul pre Suzuki získalo mini SUV Hustler

Štvormiestne päťdverové mini SUV Suzuki Hustler získalo japonské ocenenie Auto roka 2015 (obdoba európskeho Car of the Year)v segmente minivozidiel.

Suzuki Hustler sa vyrába pre japonský trh. Poháňa ho benzínový 0,66-litrový12-ventilový trojvalec v kombinácii s automatom CVT, alebo manuálom 5MT, pri alternatíve pohonu 2WD jednej alebo 4WD oboch náprav.

Do užšieho výberu kategórie mini vybrali šesť vozidiel. Pri udelení najnovšieho titulu pre vozidlo značky Suzuki okrem iného rozhodol: „dômyselný vzhľad a sviežosť vozidla Hustler…, ktoré sa považuje za priekopníka nového žánru mini SUV.“ Pozornosť si ďalej zaslúžia nielen jazdné vlastnosti, ale aj farby, vrátane farieb karosérie. V širšom slova zmysle to je automobil, ktorý plní sny svojim užívateľom. Či už v rámci rodiny, samostatne alebo s partnerom. Za prvých desať mesiacov tohto roka zaregistrovali v Japonsku spolu 86 918 nových mini SUV Suzuki Hustler. Aj to svedčí o jeho popularite.

Titul auto roka pre značku Suzuki v Japonsku doteraz získali: za roky 2010 a 2005 model Swift, respektíve 2008 a 1993 WagonR. Za rok 2008 aj model WagonR Stingray.

Suzuki (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov