Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Porsche bude meniť zámky prednej kapoty

Zvolávacie akcie sú nepríjemnou záležitosťou pre každú automobilku. Nevyhýbajú sa ani automobilke Porsche, ktorá v súčasnosti rieši problém s držiakom zámky prednej kapoty.

Situácia nie je vôbec dramatická. Porsche chce preventívne vymeniť zlý držiak zámky prednej kapoty na modeloch 911 Carrera, Boxster a Caymann. Podľa automobilky nie je možné zaručiť, že držiak spĺňa predpísané špecifikácie.

V súčasnosti Porsche neeviduje žiadny problém, napríklad nechcené otvorenie predného veka, no v dlhodobom horizonte to nemôže vylúčiť. Preto pristúpila automobilka na zvolávaciu akciu.

Informácia o zlých držiakoch sa týka 4 428 dvojdverových automobilov z celého sveta. Zvolávacia akcia presne určených vozidiel je naplánovaná na čo najskorší termín. Porsche bude zvolávať majiteľov priamo cez zodpovedných predajcov.

Zákazníci by mali navštíviť servis čo najskôr. Nebudú musieť nič platiť, výmena zlého kusa zámky kapoty bude trvať približne pol hodiny. Problém technici objavili počas kontroly kvality dielov a chyba bola okamžite odstránená. Nové automobily už tento problém nemajú.

MM, Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov