Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW 7 Individual Final Edition

Po tom, čo v luxusnej triede priniesli nové modely Audi a Mercedes-Benz, malo by aj BMW predstaviť nástupcu súčasného radu 7. Ten je však zatiaľ v nedohľadne. Preto sa BMW snaží zaujať záujemcov limitovanými edíciami súčasných modelov.

Takou je aj limitovaná edícia, ktorú BMW predstaví na jesennom autosalóne v Paríži. Zvláštnosťou modelu bude aj to, že je určený výlučne pre francúzsky trh. Prečo, to automobilka neprezradila.

Názov limitovanej edície je Individual Final Edition. Ten predpovedá, že modelový život súčasného radu 7 sa chýli ku koncu. To však neplatí o kvalite spracovania a úrovni tohto automobilu.

Prvým výnimočným znakom limitovanej verzie je lak. Na výber bude široká škála farebných odtieňov Individual, ktoré zaručia jedinečnosť automobilu. Interiérové doplnky budú efektne ladiť s farbou exteriéru.

BMW 760 Li Individual Final Edition BMW 760 Li Individual Final Edition

Obloženie vo vnútri automobilu pochádza z edície Individual. K dispozícii bude jemná koža Merino olemovaná paspartami v kontrastnej farbe. Strešné čalúnenie bude tiež zo série Individual a podkladom bude Alcantara. Čierne interiérové doplnky s vysokým leskom dodajú automobilu štýlovú atmosféru.

Tlačová správa neuviedla, s ktorými motormi bude rad 7 v špeciálnej edícii dostupný. Na fotografiách je model 760 Li. Ide o predĺženú verziu s vidlicovým dvanásťvalcom, preplňovaným dvojicou turbodúchadiel.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov