Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Štúdia Peugeot Exalt: nová edícia pre Parížsky autosalón

Peugeot predstaví na autosalóne v Paríži štúdiu Exalt, opäť s novými materiálmi.  Karoséria je z ocele, vo farbe Shark Skin. Kabíne prepožičal Newspaper  Wood svoj vlastný odtieň novín. 

Veko batožinového priestoru s inovatívnym mechanizmom otvárania, umožňuje prístup k elektrickému skútru – HYbrid-kick, integrovanému pod podlahou batožinového priestoru.

Exalt je vycibrená vízia hatchbacku a je súčasťou procesu, ktorý značka Peugeot odštartovala v roku 2012 konceptom Onyx. Novú verziu štúdie Exalt poháňa benzínový HYbrid4 s výkonom 340 k.

Exalt má elegantné a športové línie a zobrazuje dizajn značky Peugeot v celej kráse. 5-dverový hatchback je postavený na širokom rázvore s výrazne zaoblenými oblúkmi. Svoj štýl demonštruje aj celkovou dĺžkou 4,70 m. Kombinácia plochých povrchov a rovných rezov vyvažuje agresivitu a plynulosť.

Exalt je radikálny, všetky nadbytočné materiály sú odstránené tak, aby sa zachovalo iba to, čo je skutočne potrebné. Všetky materiály sú starostlivo vyberané s dôrazom na efektívnosť.

Viac informácií o zaujímavej štúdii prinesieme z Parížskeho autosalónu. Redaktori Auto magazínu na ňom nebudú chýbať.

Peugeot, DK

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov