Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Jeep otvoril na ostrove Ibiza tretí špeciálny bar

Po úspechoch prvých dvoch barov JSet, ktoré otvorila spoločnosť Jeep v Monte Carle a v Marakéši, pridáva automobilka tretí bar – na ostrove Ibiza. Ďalším barom, ktorý Jeep otvorí, bude v októbri JSet „Blue Marlin“ v Dubaji.

Po úspechoch barov v Monte Carlu a Marrakechi nasmerovala značka Jeep svoje kroky na ostrov Ibiza. Počas celej letnej sezóny tu bude otvorený JSet salónik. Umiestnený je na juhozápadnej časti ostrova. Dostupný je autom i loďou.

Toto miesto bude luxusným barom pre stretnutie priaznivcov značky Jeep. Hostia budú mať po celý čas prístup k vozidlovému parku Jeep. Na slávnostné otvorenie baru prišlo 4 000 hostí a novinka z dielne Jeep, model Renegade.

Ide o prvý model z dielne Jeep-Chrysler, ktorý vyvinuli spoločne talianski a americkí návrhári. Jeep Renegade bol špeciálnym hosťom, na  počesť ktorého vyzdobili celý bar. Na veľkej obrazovke premietali videá o tomto automobile.

Na akcii ďalej vystúpilo 20 profesionálnych baletných tanečníkov a niekoľko umelcov nový model Renegade maľovalo na plátna. Počas predstavenia rozdali viac ako 2 000 tričiek s logom Jeepu Renegade.

Jeep JSet Blue Marlin Ibiza Jeep JSet Blue Marlin Ibiza

Ďalšou drobnosťou, ktorú dostali návštevníci, boli špeciálne slnečné okuliare „Saraghina for Renegade.“ Blue Marlin Ibiza je štýlový bar, ktorý ponúka kúpanie v kryštálovo čistej vode, oddych na piesočných dunách a reštauráciu so špecialitami domácej kuchyne s výhľadom na more.

Počas večera pri vchode stáli dva modely Jeepu Renegade. Hostia baru budú môcť využiť prístup k vozidlovému parku Jeep a odviezť sa z hlavných turistických centier.

Nový Jeep Renegade príde na vyše 100 trhov po celom svete vrátane USA. Bude v ponuke v štyroch rôznych úrovniach výbavy. Novinka je súčasne prvým malým SUV od značky Jeep, ktoré budú vyrábať mimo USA, konkrétne v talianskej továrni Sata v Melfi.

MM, Jeep

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov