Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel už má 100 000 objednávok na model Adam

Malý a štýlový automobil od automobilky Opel, model Adam, získal už veľa ocenení. Obľubu medzi zákazníkmi potvrdzuje aj stotisíca objednávka.

Opel Adam s modernými benzínovými preplňovanými pohonnými jednotkami už získal mnoho spokojných zákazníkov. Objednávku na model s poradovým číslom 100 000 zaznamenal Opel po necelých dvoch rokoch od začiatku predaja.

Prvé objednávky začala automobilka prijímať na začiatku roka 2013. Za krátky čas však získal malý Opel celý rad ocenení a zaviedol nové štandardy v segmente malých automobilov. Na ceste je Opel Adam neprehliadnuteľný.

Z celkového počtu objednávok pripadá približne 3 000 na nový Adam Rocks, ktorý príde k predajcom až v septembri. Ide o jeden z prvých mini-crossoverov. Novinka má efektívny motor so zdvihovým objemom 1,0 litra a preplňovaný turbodúchadlom. K dispozícii je individualizácia exteriéru a interiéru a tiež plátenná strecha Swing Top.

Opel Adam Opel Adam

Veľký dopyt dokazuje, že Opel týmto automobil pokryl medzeru na trhu malých automobilov. Je totiž veľa zákazníkov, ktorí sa chcú odlíšiť, no nechcú zaplatiť za automobil vysokú sumu.

Pod kapotou je litrový trojvalec s výkonom 66 kW (90 k) alebo 85 kW (115 k). Slabšia veria ponúka nízku spotrebu a emisie. Tie sú na hodnote len 99 g CO2 na jeden kilometer, čo je veľmi nízka hodnota pre benzínový motor.

Exkluzívny Adam Rocks má plátennú strechu Swing Top, ktorá sa otvára jedným tlačidlom. Zloženie trvá len 5 sekúnd. K dispozícii je tiež informačný systém IntelliLink, ktorý obsahuje 7-palcový dotykový displej a je plne kompatibilný s telefónmi so systémom Android.

MM, Opel

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov