Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Jeep partnerom Teatro del Silenzio

Automobilka Jeep bola partnerom deviateho ročníka podujatia Teatro del Silenzio. Hlavnou pozornosťou večera bola talianska hviezda, tenor Andrea Bocelli.

Jeep ponúkol svoj najnovší model Grand Cherokee 20. júla pri príležitosti deviateho ročníka Teatro del Silenzio (divadlo ticha). Hlavnou hviezdou večera bol Andrea Boccelli. Na akcii ho sprevádzal čestný hosť, tenor Placido Domingo.

Podujatie sa konalo na kopci nad talianskym mestom Lajatico, v prírodnom amfiteátri. Každý rok v jeden deň privíta toto miesto okrem slávneho tenora Bocelliho a aj medzinárodné hviezdy všetkých múzických oblastí.

Prvé podujatie bolo v roku 2006. Projekt zriadil maestro Bocelli, ktorý z talianskeho mesta Lajatico pochádza. Okrem neho a čestného hosťa Placida Dominga dopĺňal večer 95- členný symfonický orchester a 60- členný zbor.

Pre automobilku Jeep to bola jedinečná príležitosť, ako prezentovať svoju novinku. Automobilka, známa off-roadovými modelmi, si nemohla vybrať lepšie miesto na prezentáciu, ako nespevnené cesty v tomto kopcovitom regióne Talianska.

Model Grand Cherokee, vlajková loď Jeepu, bol k dispozícii pre umelcov a klientov počas celého večera. Záujemcovia mohli obdivovať aj model Renegade, malé SUV, ktoré odhalili na ženevskom autosalóne. Pôjde o prvý Jeep, ktorý budú vyrábať v Taliansku. K dispozícii bude so zážihovými aj vznetovými pohonnými jednotkami ako aj pohon všetkých alebo len dvoch kolies.

Jeep prezentoval tiež novú generáciu modelu Cherokee, ktorú predstavili vlani v apríli. Model zaujal vďaka novému dizajnu interiéru aj exteriéru, legendárnym schopnostiam pohonu 4×4 a novým technologickým prvkom výbavy.

MM, Jeep

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov