Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel ADAM R2 na slovenské kopce a rallye!

Automobilka Opel vlani oznámila veľký návrat do motoristického športu: na tratiach automobilových súťaží sa už zabývali rally verzie mini modelu ADAM a po okruhoch sa preháňajú výkonné Astry OPC CUP. Teraz sa na slovenských „kopcoch“ a súťažiach začne objavovať továrenský Opel ADAM R2 vo farbách Kesko Racing Teamu!

Už v priebehu nadchádzajúceho víkendu sa ADAM R2 objaví na štarte pretekov „Dobšinský kopec 2014“, jedinom slovenskom podniku zaradenom do seriálu ME pretekov automobilov do vrchu. Za volant sa posadí iba sedemnásť ročný pilot Christopher Ondrej.

„Som nadšený, že sa nám s podporou firmy Autocentrum Rožňava podarilo zakúpiť úplne nový továrenský špeciál Opel ADAM R2,“ hovorí Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu. „S naším novým vozidlom bude prednostne štartovať Christopher Ondrej v pretekoch automobilov do vrchu, ale rátame aj s tým, že tento čistokrvný rally špeciál si od nás budú prenajímať aj ďalší záujemcovia o štart v rally, alebo pretekoch automobilov do vrchu.“

 „Rally šport je na Slovensku mimoriadne populárny. Ako predajcovia vozidiel Opel preto považujeme nasadenie rally špeciálu ADAM R2 za veľmi účinnú propagáciu značky,“ hovorí Attila Ondrej, riaditeľ dealerstva Opel Autocentrum Rožňava.

Opel, DK

ADAM R2 Christopher Ondrej 2

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov