Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volkswagen Beetle Cabriolet Karmann

Nový model Beetle je obľúbeným automobilom pre ľudí, ktorí nechcú splynúť s priemerom. Volkswagen prišiel s novou edíciou, ktorá ešte viac odlíši automobil od bežných vozidiel.

Edícia Karmann ponúkne exkluzívny dizajn a vybavenie interiéru. Premiéru Beetlu Karmann absolvoval na medzinárodnej výstave automobilov v Lipsku (AMI). Elektrickú strechu automobilu v novej eídicii pripravili v novej hnedej farbe.

V kombinácii so siedmimi vonkajšími farebnými vyhotoveniami môže mať strecha kryt v zodpovedajúcej farbe. V ponuke edície sú aj nové 18-palcové disky z ľahkých zliatin. Farebné vyhotovenie nových kolies je “Galvano šedé”.

V rovnakom farebnom odtieni sú aj kryty zrkadiel. Špeciálna edícia má štítok Karmann na predných blatníkoch. V interiéri automobilu sú nové športové sedadlá. Poťah Alcantara má hnedú farbu Sioux. Pedále a dizajnové prvky palubnej dosky majú hliníkový dizajn.

Volkswagen Beetle Cabriolet Karmann Volkswagen Beetle Cabriolet Karmann

Opierky hlavy, kožený volant, riadiaca páka a rukoväť ručnej brzdy v koži majú šedé dekoratívne šitie. Balík Karmann doplnili o veterný deflektor. V ponuke je aj parkovací asistent Parkpilot. Beetle Cabriolet Karmann je k dispozícii so všetkými motorizáciami.

Najlacnejšia verzia s motorom 1,2 TSI, manuálnou prevodovkou a výkonom 77 kW (105 k) má stanovenú cenu na 25 250 €. Rovnako ako Golf Cabriolet Karmann, aj novinka je poctou výrobcovi karosérii Karmann. Ten vyrábal automobily pre Volkswagen v rokoch 1949 až 1980.

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov