Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nová edícia Mercedes-Benz SL 63 a 65 AMG

Mercedes-Benz ponúka vysoko estetické vozidlá. Modely SL 63 a 65 AMG k nim nepochybne patria. Občas však predstaví edíciu, ktorá modely ešte zatraktívni. Takou je aj 2Look Edition.

Nová limitovaná séria automobilov prezentuje modely v novom, dynamickom štýle. Vďaka exkluzívnej výbave v interiéri a exteriéri sú roadstery ešte atraktívnejšie.

Model SL 63 AMG poháňa vidlicový osemvalec so zdvihovým objemom 5,5 litra. Ide o preplňovaný motor s dvojicou turbodúchadiel. Ponúka výkon 430 kW (585 k) a krútiaci moment 900 Nm.

Nová edícia zaujme aj exkluzivitou. Strechu vyhotovia vo vysokolesklej čiernej farbe. Do rovnakého odtieňa nalakujú aj priečnu vzperu v spojleri nárazníka AMG, kryty vonkajších zrkadiel, plutvy na blatníkoch, kapote, odtrhovú hranu v zadnej časti a vložku difúzora v zadnom nárazníku.

Pochrómované budú čierne koncovky výfukovej sústavy a dvojitá lamela v maske chladiča. Novinkou sú kované disky AMG s rozmerom 19 a 20 palcov a matným čiernym lakom. Brzdové strmene nalakovali na červeno.

Mercedes-Benz SL63 AMG 2 Look

Vo vnútri sú športové sedadlá s erbom AMG, kosoštvorcovým dezénom a čalúnené v čiernej koži Nappa. Stredové výplne dverí majú tiež kosoštvorcový dizajn AMG. Volant AMG Performance je potiahnutý kožou s krytom vo vysokolesklej čiernej farbe a prešívaný bielymi kontrastnými ozdobnými švami.

Ozdobné prvky sú v čiernom klavírnom laku. Bez príplatku a na želanie môžu byť z uhlíkových vlákien. Podlahové rohože majú nápis AMG a lemovanie platinovo bielou farbou. Objímky dýz vetracích otvorov sú vo vysokolesklej čiernej farbe.

Donedávna používaný motor s výkonom 395 kW (537 k) aj s balíkom AMG Performance a 415 kW (564 k) odpadajú. Do sériovej výbavy však pribudol samosvorný diferenciál AMG.

MM, Mercedes-Benz

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov